Basisschool De Lier biedt een goede basis voor de toekomst:

 
- Passend Onderwijs voor elk kind                                            
         - Samen in ontwikkeling                   
                                            - Samen kunnen we meer
 
 

Allereerst hartelijk dank voor uw interesse in onze school. We willen onze toekomstige kinderen en ouders graag op school ontvangen om informatie en inkijk te geven in ons onderwijs. I.v.m. de maatregelen omtrent Covid - 19, zijn we genoodzaakt dit nu op een andere wijze te organiseren dan we gewend zijn. 

Als u hier klikt krijgt u een digitaal inkijkje in onze school. Veel kijkplezier. 

Daarnaast kunt u een afspraak maken voor een informatief gesprek op onze school. We kunnen u helaas geen rondleiding geven in de groepen. Normaliter vragen we onze toekomstige ouders om de kinderen mee te nemen voor een kennismaking met de school. Dit is nu helaas niet mogelijk. We kunnen nu alleen de ouders ontvangen. We verwachten van de bezoekende ouders dat in de gangen van de school een mondkapje gedragen wordt. 
 
Voor inschrijving kunt u telefonisch contact opnemen met Debby Broeren, directeur. U kunt bellen naar 0478-548009 of een mail sturen naar d.broeren@spovenray.nl . Ik maak dan z.s.m. een afspraak met u.
  
Heeft u of iemand binnen uw gezin op de dag van het informatieve gesprek met Covid - 19 gerelateerde gezondheidsklachten, dan verzoeken we u een andere afspraak te maken. Bij de ingang van de school zullen we u vragen of u Covid-19 gerelateerde klachten heeft, om uw handen te ontsmetten en uw contactgegevens te noteren. 

Graag tot ziens. 

Met vriendelijke groet,
Debby Broeren 
directeur basisschool De Lier 


De naam van de school is een mooie metafoor voor het bouwen aan een nieuwe school.
De Lier (ladder) is een middel om van het ene niveau naar het andere te komen.
 
Met deze website willen we ouders, kinderen en overige bezoekers een goed beeld geven van onze school. Ook willen we u op deze manier op de hoogte houden van de actualiteiten en ontwikkelingen op onze school.

Voor een nadere kennismaking nodigen wij u van harte uit om een afspraak te maken om een kijkje te komen nemen.


Team De Lier


 

Naar de leeromgeving van JEELO


Klik op het logo!

Naar ouderportaal


Klik op het logo!Merselo heeft hét!